Cercul de prieteni

Cercul de prieteni cuprinde aliaţi, persoane interesate, sponsori şi prieteni, toţi cei care ne ajută să întreţinem această bijuterie şi să o dezvoltăm şi exploatăm în sensul dorit de Brukenthal. Ne bucură orice interes de colaborare manifestat (contact: 0788 45 65 65).Şi le mulţumim tuturor celor care se angajează să susţină activitatea fundaţiei:

2011

De la Rotary Club din Darmstadt (Kurt und Lilo Werner RC Stiftung), Fundaţia Brukenthal (SvB) a primit o donaţie de 10.000 € pentru repunerea în formă a boschetului. Vă mulţumim pentru sprijinul acordat. Cu acesta pot fi plantaţi 35 de tei noi, in locul unde s-au aflat initial, conform istoricului, vedeţi pozele.
Donauschwäbische Kulturstiftung Baden-Württemberg a finanţat un workshop în Sibiu cu domnul Peter Kratzer, expert în fondurile de promovare ale UE.
Nadia Badrus preia traducerea site-ului în română, Anselm Roth oferă sfaturi, ajutor, comentarii.
Avocatul Mircea Sarac din Sibiu ne ajută în prezent să înregistrăm numele lui Samuel von Brukenthal şi blazonul familiei Brukenthal ca marcă protejată legal.

2010

Rotary Club Darmstadt lansează un articol în ziarul „Darmstädter Echo” şi organizează conferinţe despre reşedinţa de vară în zona Darmstadt.
Horia Bradu, din satul învecinat Bradu, a pus la dispoziţie macaraua sa mare (30 tone) pentru îngrijirea boschetului.
Firma Daniel-Trading din Avrig ajută la toate problemele legate de încălzire şi instalaţiile sanitare. Intervine întotdeauna cu promptitudine în cazul unor inundaţii sau spargeri de ţevi.
Mircea Sarac se îngrijeşte cu răbdare de cererile fundaţiei SvB de retrocedare a domeniilor şi clădirilor.
Mark Kahlenberg din München promovează interesele fundaţiei în Germania. Contact:Mark.Kahlenberg@t-online.de
Liviana Dan şi Anca Mihuleţ, angajate ale Muzeului Brukenthal, organizează întâlniri şi workshopuri artistice în oranjerie şi se îngrijesc de buna lor desfăşurare.
Arnold Klingeis, primar al Avrigului, sprijină fundaţia în toate domeniile şi se implică în vederea viitoarei exploatări a reşedinţei de vară.

2009

Christof şi Charlotte Hugentobler sunt permanent alături de fundaţie, cu vorba şi fapta.